Connect with us

Energetska efikasnost

Clivet Smart Living tehnologija u službi udobnosti doma

Objavljeno

on

kuća u Alpama

Projekt: Kuća energetskog razreda A4 na 1800 metara nadmorske visine
Uređaji i tehnologije: Clivet Smart Living – Sphera EVO 2.0, ELFORoom2, termostati, Control4 NRG
Izgradnja: 2023. godina

Energetski visokoučinkoviti dom na 1800m

Dom je idealno mjesto gdje pronalazimo mir, sklad sa sobom i mjesto za regeneraciju. Clivet je svojim revolucionarnim rješenjima, saveznik svim takvim ljudima.

Integrirana visokoučinkovita ovojnica zgrade pojačana je Clivet Smart Living sustavom koji dodatno pruža toplinsku udobnost na 1800 metara tijekom cijele godine. Unatoč zahtjevnim klimatskim uvjetima na velikoj nadmorskoj visini u prekrasnim Alpama, toplinska udobnost ne nedostaje.

Kuća je dobila energetski razred A4, u skladu s načelima održivog i bioklimatskog dizajna, te potrebama kupaca koji vode računa o zaštiti okoliša.

Sustav Clivet Smart Living uključuje

  • Sphera EVO 2.0 dizalicu topline
  • ELFORoom2 za šest soba,
  • sobne termostate povezane s asistentom za komfor Control4 NRG za četiri sobe,
  • ustav upravljanja udobnošću i energijom Control4 NRG, koji nadzire i upravlja sve elemente sustava uz prikaz proizvodnje i potrošnje doma u stvarnom vremenu,
  • aplikacija za daljinsko upravljanje cijelim sustavom, što je iznimno važno kada su u pitanju kuće za odmor, jer pruža maksimalnu udobnost vlasnicima kuća kada dođu i zateknu temperaturu kakvu su željeli.
Clivet Chamois Casa
Clivet Chamois Casa

Kuća posjeduje uslove ugradnje jednofaznog hibridnog invertera sa sustavom Sinergy za pohranu energije. Na taj način kuća postaje gotovo kompletno energetski neovisna.

Zašto su Clivet dizalice topline vaš najbolji izbor

Revolucionarne dizalice topline sustava Smart Living talijanske tvrtke Clivet izrazito su prilagodljive – ne služe samo za grijanje, hlađenje i pripremu potrošne tople vode već i za ventilaciju, obnovu zraka i povrat topline.

Svatko tko želi unaprijediti energetsku učinkovitost svoje kuće, ali i ostvariti estetski dojam, bira Clivet kao značajnog saveznika u top poduhvatu.

Optimizacija Clivet dizalica topline obuhvaća:

  • maksimalnu učinkovitost,
  • tihi način rada,
  • najnižu moguću razinu potrošnje
Clivet Chamois Casa daljinska kontrola
Clivet Chamois Casa daljinska kontrola

Imate želju da Clivet dizalice topline uljepšaju i vaš život? Pošaljite upit i radujte se ugodnijim danima koji vas čekaju.

Clivet logo home

info.see@clivet.com
www.clivet-home.hr

Popularno