Connect with us

Interijer

Novi trend boja uz GROHE Phantom Black slavine za vaš dom

Objavljeno

on

crna slavina za tuširanje sudova

Predstavljamo izvrsnu novu GROHE Phantom Black, zadivljujuću nijansu koja unosi dašak sofisticiranosti u svaku kupaonicu.

Nadahnuta dubokim teksturama kamena i njegovom elegantnom tamnijom završnicom, boja stvara otkačen i zavodljiv ambijent, savršeno prikladan za one koji traže luksuzan i profinjen izgled kupaonice.

Njegova izuzetna mat površina i elastični premaz čine ga idealnim izborom za vašu kupaonicu. Spoj kultnog trenda dizajna kupaonica s potpunom praktičnošću. Uz GROHE Phantom Black, vaša kupaonica nadilazi uobičajeno, pozivajući vas da se prepustite svijetu mračne sofisticiranosti i bezvremenske ljepote.

devojka stoji u modernoj kupaonici ca crnim tušem
Phantom Black kupaonica / Foto: Grohe

Potpuna kupaonska rješenja s GROHE Phantom Black

S proizvodima GROHE Phantom Black imate fleksibilnost da cijelu svoju kupaonicu dizajnirate oko ove izvrsne boje. Odabirom pravih gumba za ispiranje, tuševa, kupaonskog pribora i slavina u GROHE Phantom Black, možete postići kohezivan i vizualno upečatljiv dizajn kupaonice koji odiše elegancijom i sofisticiranošću. Alternativno, možete odlučiti kombinirati ili savršeno uskladiti GROHE Phantom Black s drugim završnim slojevima za jedinstven i personaliziran izgled kupaonice. Uključite kontrastne elemente kao što su krom, brušeni nikal ili bijela keramika kako biste stvorili dinamičan i vizualno zanimljiv prostor. Ova svestranost omogućuje vam da oslobodite svoju kreativnost i dizajnirate kupaonicu koja odražava vaš osobni stil i preferencije.

tuš kabina sa
Phantom Black tuš / Foto: Grohe

GROHE Phantom Black premaz sljedeće razine

Podižući crnu boju na višu razinu, ova nova završna obrada vrlo je izdržljiva i otporna na ogrebotine. Uz našu predanost isporuci kvalitetnih proizvoda, GROHE Phantom Black predstavlja savršenu mješavinu estetike i funkcionalnosti. Doživite dugotrajnu ljepotu i pouzdanost kupaonskih armatura GROHE Phantom Black, pažljivo dizajniranih s nizom značajki koje će vaše kupaonsko iskustvo podići na nove visine.

Ključne prednosti

  • Tehnologija lakiranja;
  • Otporniji na koroziju, blijeđenje i ogrebotine od drugih GROHE crnih varijanti;
  • Otporniji na otiske prstiju od mat crnih premaza u prahu;
  • Izuzetno matirana i glatka površina.
GROHE logo

www.grohe.hr

Popularno