Connect with us

Novosti

ArchyEnergy 2024 – Zelena arhitektura za održivu energetsku budućnost

Objavljeno

on

najava za ArchEnergy konferenciju za arhitekturu

ArchyEnergy platforma omogućuje poslovno umrežavanje s ključnim akterima u svijetu arhitekture, energetske učinkovitosti te tehnoloških i održivih građevinskih inovacija.

8. i 9. travanj u Novom Sadu, Srbija bit će rezervirani za stjecanje znanja, razmjenu iskustava, uspostavljanje kontakata i poslovno umrežavanje stručnjaka iz područja arhitekture, građevinarstva, energetske učinkovitosti i inovativnih tehnologija, kroz regionalnu konferenciju iz područja zelene arhitekture i održivi razvoj. Osim diskusionog dijela, konferencija će imati i izložbeni prostor na kojem će zainteresirane građevinske tvrtke posjetiteljima predstaviti svoje proizvode i usluge.

Tijekom dva dana konferencije imat ćete priliku prisustvovati raspravi i iznalaženju rješenja za što učinkovitije projektiranje, financiranje i izgradnju stambenih i poslovnih objekata, koji će zadovoljiti potrebe današnjeg stanovništva, evolucijom stambenih zgrada prema održivim i pametnim zajednicama te primjenom suvremene tehnologije i sustava automatizacije, koji će doprinijeti većoj energetskoj učinkovitosti samih zgrada, poboljšanju uvjeta svakodnevnog života za pojedinca, ali i održivom razvoju i svjetlijoj budućnosti na globalnoj razini.

O tome što su zeleni materijali i tehnike gradnje te kako utječu na uspostavu energetskih standarda kao preduvjeta održive gradnje u zgradarstvu bit će riječi tokom cijele konferencije.

Panelisti će također, istaknuti važnost stakla, fasada, prozora i vrata u energetskoj učinkovitosti stambenih i poslovnih zgrada. Bavit će se njihovim razvojem i unapređenjem, primjenom inovativnih tehnologija, sustava i materijala.

Vrlo važan segment bit će poslovni razgovori o grijanju, hlađenju i klimatizaciji kao velikim potrošačima energije, ali i predstavljanje inovativnih rješenja poput dizalica topline. Nakon završnog panela, svi sudionici konferencije imat će priliku nastaviti razmjenu iskustava i znanja u opuštenoj atmosferi networkinga, što će stvoriti dobar uvod za daljnje poslovne kontakte i zajedničke projekte, koji će bez premca doprinijeti razvoju zelene arhitekture i održive energetske budućnosti.

Uz opsežan i profesionalno i privatno koristan konferencijski program, iskoristite priliku i predstavite svoje proizvode, usluge, inovacije na području arhitekture, energetske učinkovitosti i rješenja održive gradnje. Budite dio mini sajma i ne propustite ostvariti korisne kontakte s potencijalnim klijentima i partnerima.

Ako ste arhitekt, inženjer, građevinski stručnjak, predstavnik građevinske tvrtke… ova konferencija je za vas. Osigurajte svoje mjesto kao panelist, sponzor ili posjetitelj. Registrirajte se i pridružite se godišnjem regionalnom događaju ove vrste. Pogledajte program panela raspoređenih u 2 dana na web stranici www.grenef.com/konferencija.

ArchyEnergy logo kolor

ArchyEnergy 2024
konferencija@grenef.com
https://www.grenef.com/konferencija/

Popularno