Connect with us

Energetska efikasnost

Gdje tradicija susreće vrhunsku izradu

Objavljeno

on

bijelo siva zgrada s velikim staklenim profilima


Tvrtka WINDOR® od 1992. godine razvija vlastite drveno-aluminijske profile, aluminijsko-drvene profile, drvene i aluminijske profile koji zadovoljavaju visoke kriterije toplinske i zvučne izolacije propisane za niskoenergetske i pasivne objekte. WINDOR® proizvodi u cijelosti su osmišljeni i proizvedeni u našoj tvornici u Buku pored Pleternice.

Održivi razvoj i suživot s prirodom najvažnije su sastavnice naše vizije. Drvo je prirodni obnovljivi materijal, a u proizvodnji upotrebljavamo hrast koji je prepoznatljiv po svojoj čvrstoći, izdržljivosti, kvaliteti i otpornosti. Aluminijski dio štiti drvo te produljuje vijek trajanja prozora i vrata, a ujedno i smanjuje potrebu za njihovim održavanjem.

prozor tamno sivog okvira i pogled na vanjski dio građevnog sklopa
Aluminijski prozor/ Foto: WINDOR

Posebna je pozornost posvećena energetskoj učinkovitosti, dizajnu te mogućnosti prilagodbe stolarije svakom prostoru i arhitektonskoj zamisli. Bez obzira na to živite li na sjeveru ili na jugu, istoku ili zapadu, ugrađujete li novu stolariju ili obnavljate staru stolariju – WINDOR prozori i vrata ispunjavaju sve zahtjeve i potrebe.

interijer spavaće sobe
Interijer spavaće sobe / Foto: WINDOR

WINDOR donosi novi standard energetske učinkovitosti svojim inovativnim pristupom proizvodnji drveno-aluminijskih prozora i vrata. Naša posvećenost visokokvalitetnim materijalima i naprednim tehnologijama rezultira proizvodima koji ne samo da su estetski privlačni, već i izuzetno energetski učinkoviti.

velika balkonska aluminijska vrata s velikim stolom i osam stolica na terasi
Aluminij stolarija / Foto: WINDOR

U srcu Slavonije, stručnjaci tvrtke pažljivo oblikuju svaki profil prozora i vrata koji postaju dio autentičnoga nasljeđa ovog kraja. Sposobnost uklapanja sistema u modernu arhitekturu omogućava tvrtki da ponudi rješenja koja kombiniraju tradicionalnu ljepotu s modernim inovacijama.

izlozbeni stand windor sa sivim tepihom na podu na kojem stoje dvije djevojke
WINDOR tvrtka izložbeni štand / Foto: WINDOR

Drveno-aluminijski prozori i vrata kombiniraju toplinsku izolaciju prirodnoga drva s izdržljivošću i stabilnošću aluminija. Ovaj spoj materijala omogućava očuvanje željenih temperatura unutar prostora, smanjujući potrebu za intenzivnim korištenjem grijanja ili hlađenja. Uz inovativnu tehniku izrade i pažljiv odabir materijala, postavljeni su standardi u energetskoj učinkovitosti, pružajući ne samo udobnost i uštedu na računima energije, već i doprinos u očuvanju okoliša.

WINDOR proizvodi i razvija drveno-aluminijske i aluminijsko-drvene profile za izradu prozora i vrata koje objedinjuje estetiku i izdržljivost. Kolekcija prozora odražava eleganciju i sofisticiranost, prilagođavajući se svakom stilu i arhitekturi. Drveni okviri pružaju toplinu i karakter, dok aluminij dodaje čvrstoću i dugovječnost.

Vrata, s druge strane, predstavljaju spoj snage i sigurnosti. Izrađena su s posebnim naglaskom na izdržljivost, pružajući stabilnost i sigurnost vašem domu ili poslovnom prostoru.

smeđi zid u hodniku s drvenim vratima i aluminijskim okvirom
Drvo aluminij vrata / Foto: WINDOR

Znanje je prirodnim bogatstvima dati novu dimenziju i time povećati njihovu vrijednost – moto je s kojim se razvija serija energetski učinkovitih prozora i vrata koje karakterizira dugotrajnost, funkcionalnost i moderan dizajn.

LOGO WINDOR bijelo

Windor d.o.o.
Sjedište
Buk 54 a, 34310 Pleternica
T. +385 34 268 002
Showroom
Ul: Vladimira Varićaka 15
10000 Zagreb
T. +385 1 466 8771
kontakt@windor.hr
www.windor.hr

Popularno