Connect with us

Novosti

Predavanje i B2C razgovor na temu: Digitalna transformacija u kulturnim i kreativnim industrijama i prilike za njihovo financiranje

Objavljeno

on

poziv na predavanje digitalna transformacija cordion consultancy

Zagreb će krajem mjeseca biti mjesto održavanja zanimljivog predavanja i radionice o prednostima i koristima digitalne transformacije u kulturnim i kreativnim industrijama.

Tko, kada i gdje?

Mjesto održavanja: Kulturno informativni centar Republike Sjeverne Makedonije u Zagrebu, Ulica Andrije Hebranga 4, 10000 Zagreb

Kada: U srijedu 27. ožujka 2024., od 18h do 20h.

Tko: Kulturno informativni centar Republike Sjeverne Makedonije u suradnji s tvrtkom CORDION Consultancy organizira predavanje uz B2C razgovor na temu prilike za digitalizaciju kulturnih i kreativnih industrija temeljem otvorenog EU natječaja: Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija.

Cilj predavanja

Cilj predavanja je razmjena znanja u svrhu razvoja novih inovativnih proizvoda i usluga koje će doprinijeti kulturnoj i medijskoj raznolikosti na digitalni način, te reorganizacija poslovanja radi jačanja konkurentnosti u online prostoru.

Za koga je ovaj događaj?

Prihvatljivi prijavitelji na ovom EU natječaju su: samostalni umjetnici, trgovačka društva, obrti, umjetničke organizacije i ustanove u kulturi koji djeluju u jednoj od sljedećih djelatnosti: arhitektonske djelatnosti, specijalizirane dizajnerske djelatnosti, fotografske djelatnosti, elektroničke medije, djelatnosti knjižnica, arhiva i muzeja, film, umjetnost, izdavaštvo, umjetnički i tradicijski obrti, video igre, te glazba i izvedbene umjetnosti.

Predavač

Predavanje će voditi Monika Kordić, Master II liv., osnivačica tvrtke CORDION Consultancy.

Monika je konzultantica s više od 20 godina međunarodnog konzultantskog iskustva. Njezin rad i stručnost prepoznati su u nizu ključnih područja, uključujući podršku investitorima u procesu pripreme i provedbe hrvatskih i međunarodnih EU projekata, pripremu održivih infrastrukturnih ulaganja i pristup financiranju istih, razvoj i analizu razvojnih politika i strategija, podršku poduzetnicima u razvoju inovacija i poslovnih modela, te pripremu raznih studija, CBA, investicijskih studija itd.

Monika često volontira u raznim inicijativama pokrenutim od lokalne zajednice. Trenutno, Monika pohađa doktorski studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani na temu poduzetništva. Magistrirala je na Sveučilištu u Trentu, u Italiji 2004. godine, a diplomirala financije i bankarstvo na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta Sv. Ćiril i Metodij u Skopju, Makedonija, 2001. godine.

Monika je suosnivačica Green HQ knowledge hub-a, predsjednica Odbora za EU fondove, održivost i ekologiju – Zajednica dizajnera interijera, ZADIN, članica Međunarodne mreže poslovnih žena i drugih lokalnih inicijativa.

Ukoliko ste zainteresirani za ovaj skup, važno je znati da kotizacije nema! Molimo Vas potvrdite svoj dolazak klikom na poveznicu i potvrdite sudjelovanje u ovoj inspirativnoj i korisnoj radionici.

Popularno