Connect with us

Promo

Nova zvijezda vaše kupaonice

Objavljeno

on

interijer kupaonice foto tece


Aktivacijske tipke za ispiranje možda nisu u središtu planiranja kupaonice, ali dobro odabran i dobro dizajniran proizvod kao što je TECEsquare može pomoći kupaonici da postigne savršenstvo ili joj dati poseban naglasak.

Mat površina sa svojim plemenitim izgledom hrđe svaki zid pretvara u mali arhitektonski krajolik, jer prati aktualne trendove u projektiranju fasada. Kako se površina dovršava ručno, svaki komad ima jedinstven karakter – s najvišom kvalitetom izrade u pogledu materijala i mehanike.

broncana površina s izgledom opeke
TECEsquare metal Rusted steel / Foto: TECE

Elegantno brušeno

Nova površina od nikla predstavlja se u elegantnim, brušenim strukturama – izgled koji je zahvaljujući završnom sloju protiv otisaka prstiju zaštićen od otiska prstiju; iskušana i provjerena metoda koju TECE koristi i za druge metalne površine.

Bezvremenski premium dizajn u staklu

Četiri nove staklene površine – bijela, crna, signalno siva i pješčano bež – također označavaju dugotrajnost vrhunskog dizajna sa svojom visokokvalitetnom satiniranom završnom obradom. Njihove glazure peku se iza stakla, što tipkama daje impresivnu optičku dubinu, lijepe lomove svjetlosti i lagani, prozirni izgled.

bijelo satinirana površina s izgledom opeke
TECEsquare staklo bijela satinirana / Foto: TECE

Bijele satinirane i crne satinirane staklene površine možete pronaći i u asortimanu TECEdrainline tuš kanalica. S novim materijalima, arhitektonska kolekcija TECEsquare aktivacijskih tipki ostaje jednako bezvremenska dok istovremeno prati trendove više nego ikad.

crno satinirana površina s izgledom opeke
TECEsquare staklo crna satinirana / Foto: TECE

Svi postojeći i novi modeli tipke dijele istu dugotrajnu tehnologiju i visoku kvalitetu završne obrade te predstavljaju komponente modularnog sustava TECEsquare – što znači da se bilo koja TECEsquare tipka može kombinirati s bilo kojim TECE vodokotlićem.

Sve nove tipke možete pogledati u TECE izložbenom salonu na adresi Fallerovo šetalište 16 u Zagrebu.

image 3

TECE d.o.o.
Fallerovo šetalište 16
10000 Zagreb, Hrvatska
+385 1 3079 000
info@tece.hr
www.tece.com

Popularno